14. juni, 2024

Siste artikler

Synes Mustang Mach E er sexy

Bil i Rogaland fikk bli med Elisabeth Lauvnes da hun skulle hente sin Mustang Mach E. Hun valgte bilen fordi den er sexy, og at den har hele 610 km i rekkevidde.

Det første møtet med sin egen Mustang Mach E

Elisabeth Lauvnes var både spent og glad da hun skulle treffe sin nye Mustang Mach E for første gang. Bilinteresse har hun aldri hatt. Den ble først vekket da hun så den nye Mustang Mach E for første gang.

– Plutselig forsto jeg hvorfor folk liker biler. Denne bilen er jo sexy, sier Lauvnes.

Selv om hun liker utseendet var det rekkevidden som avgjorde kjøpet. Med hele 610 km i rekkevidde kan bilen trygt ta henne til hjembyen Bergen uten rekkeviddeangst, selv på vinterstid. Med bagasjerom på 402 liter bak og 100 liter foran vil hun heller ikke ha problemer med å få plass til bagasjen. Med 294 hestekrefter vil ikke forbikjøring by på problemer på langtur.

– Kjørekomforten svarte absolutt til forventningene, og jeg ble positivt overrasket over at det også var glasstak. Jeg er super happy, og denne bilen kommer jeg til å ha lenge, sier Lauvnes.

Mustang Mach E er den bilen Kverneland selger mest av, og i år har de solgt i underkant av 300 så langt. Leveringstiden er fra fire til 30 uker alt etter spesifikasjoner på bilen.

– Kundene våre liker bilen fordi det er en lekker sak med både god plass og ytelse, forteller selger Håkon Gabrielsen.

Få med deg andre elektriske biler vi har prøvekjørt

Nytt

spot_imgspot_img

Ikke gå glipp av

Hold kontakten

Motta siste nytt på e-post fra Bil i Rogaland og våre samarbeidspartnere

Ved å krysse av i boksen samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Bil i Rogaland.