14. juni, 2024

Siste artikler

Satser på premiumbilen Hongqi E-HS9

Motor Forum har blitt forhandler av premiumbilen Hongqi E-HS9. Den nye kinesiske bilmodellen er en helelektrisk SUV, og skal konkurrere med Tesla sin model X. På høstens Motorama-messe var dette bilen som tiltrakk seg mest oppmerksomhet. Bestiller du nå kan den leveres allerede til våren.
Hongqi E-HS9 var en meget populær bil under Motorama messen september 2021

Bilen har ganske likt design som Rolls Royce, og fremstår massiv og eksklusiv med en lengde på hele 5,2 meter og bredde på to meter. Her har hele familien god plass, og bilen leveres med seks eller syv seter. Det er ikke en tilfeldighet at bilen ligner på Rolls Royce. Det er nemlig Rolls Royce sin tidligere sjefsdesigner Giles Taylor, som har gått over til å jobbe for Hongqi. 

– Hongqi E-HS9 passer både til småbarnsfamilien, og til den godt voksne som ønsker å unne seg en eksklusiv bil, forteller salgssjef, Marius Hegre.

Prisen er heller ikke så verst. Den starter på 623 980 kroner for comfort modellen som har en rekkevidde opptil 380 km. Premium modellen har en startpris på 703 980 kroner, og en rekkevidde på opptil 450 km, mens exclusive modellen har en startpris på 783 980 kroner med rekkevidde på opptil 450 km og hele tre 16 tommers skjermer med Zhilian system. Ut året kjører Motorforum kampanje med rente på 2,79 prosent. Det kan også nevnes at bilen har firehjulstrekk med 551 hestekrefter på premium og exclusive, mens comfort har 436 hestekrefter. Avtagbart hengerfeste med mulighet til å dra 1500 kilo er tilgjengelig som ekstrautstyr. Bagasjevolumet er på opptil 796 liter når fem seter er i bruk.

Hongqi E-HS9 kommer i desember

Fra midten av desember er bilen å finne i Motor Forum sine butikker med mulighet for prøvekjøring. De første bilene leveres ved årsskiftet. Bestiller du før jul kan du få bilen levert i løpet av våren. 

– Her får du mye bil for pengene. Det er ikke spart på noe, og bilen fremstår svært eksklusiv, sier Hegre.

Det er allerede solgt over 500 biler på landsbasis før den har kommet til landet. Da den var på roadshow i Stavanger og Sandnes var det kø og fulle lister på prøvekjøring. Over 80 personer fikk kjørt bilen i løpet av de få dagene den var på besøk.  

– Vi valgte å ta inn Hongqi E-HS9 fordi det var en kjekk mulighet for oss til å selge en premiumbil. Det har ikke vært noe lignende til den prisen i Norge tidligere. Dette er et solid firma som har laget biler lenge, og kan sakene sine. Det er et av de eldste bilmerkene i Kina, og har kun vært tilgjengelig for vanlige folk de siste syv-åtte årene. Tidligere var bilmerket kun tilgjengelig for eliten i Kina. Firmaet ligger også på Fortune 500 lista, forteller Hegre.

Elektriske biler topper nybil markedet

Elbiler står for mesteparten av landets nybilsalg. Motor Forum har også levert flere ladbare hybrider, spesielt fra Mitsubishi. Tidligere gikk det mye av Outlander, og nå også arvtageren Eclipse Cross.

–Det er ikke mange biler som blir solgt hos oss som ikke har ladeledning, legger Hegre til.

Elbilene kommer for fullt, og Motor Forum har også valgt å ta inn et annet kinesisk bilmerke, Xpeng, som kommer med de fullelektriske modellene g3 og p7. Dette er et ganske nytt selskap med enorm vekst, og som vil komme med flere spennende modeller i 2022.  

– Vi har også stor pågang på Renault Megane E-Tech, som kommer til våren. Din Side nevnte i deres biltest at dette var den mest spennende bilen de har kjørt på lenge, sier Hegre. 

Du kan se mer av biler med ledning vi har prøvekjørt.

Har flere kampanjer før jul

I tillegg til Hongqi er også Motor Forum forhandler av Dacia, Renault, Mitsubishi og Xpeng. De kan tilby flere kampanjer før jul på blant annet Mitsubishi og Renault med gode leasingavtaler, rabatter og utstyrspakker.

Motor Forums kampanjer finner du på nettsidene deres.

Nytt

spot_imgspot_img

Ikke gå glipp av

Hold kontakten

Motta siste nytt på e-post fra Bil i Rogaland og våre samarbeidspartnere

Ved å krysse av i boksen samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Bil i Rogaland.