27. februar, 2024

Siste artikler

Fiat 500 helt elektrisk

Den nye Fiat 500 er elektrisk med en rekkevidde på opptil 320 km målt etter WLTP. Bilen kommer i ti forskjellige farger, og Auto Center Rogaland selger den med Norges beste nybilgaranti, 7 år /200.000km. Auto Center Rogaland har nå en kampanje, og bilen kan leases for bare 2950 kroner i måneden, med kun 30 000 kroner i forskuddsleie. Den kommer også som kabriolet, og da er det samme lave månedsprisen, 2 950 kroner med kun 35 000 kroner i forskuddsleie.

Unike fargekombinasjoner

– Vi har tatt inn de fleste fargene, og er den eneste forhandleren i landet som har matt grå på lager. Vi har sikret oss nok biler til å tilby rask levering, og har blant annet bilen utstilt i roségull, sjøgrønn metallic som også skinner i blått, samt celestial blue perlemor som skifter farge mellom lyseblå, sølv og gull. Hanne Sørvaag lånte denne bilen til coveret på det nye albumet sitt, forteller salgssjef, Paul-Magnar Wollstadmo.

Nydelig design

Fiat 500 liten - Bil i Rogaland

Bilen har tydelige aner fra den første Fiat 500 som kom i 1957, og har blitt helt ny og videreutviklet fra forrige modell. Den er blant annet seks centimeter lenger og seks centimeter bredere, men likevel med tydelig Fiat 500 design.

Produksjonen har flyttet tilbake til Torino i Italia og Torinos byprofil kan ses på ladeplaten under skjermen. Italienerne har øye for detaljer, og i det innvendige dørhåndtaket vises en animasjon av den første utgaven av Fiat 500 som kom på markedet. Det står også 500 i front, på siden av baklysene og i skinnsetene. Man oppdager stadig nye stilige detaljer med denne flotte bilen, sier Wollstadmo. 

Teknisk utstyr

Batteriet er plassert under gulvet, og motor sitter fremme. Bilen har 42 kWh batteri og motor med 118 hk. Av utstyr kan vi nevne adaptiv cruisekontroll, autonom kjøring nivå 2 og navigasjon. Den har også trådløs Apple CarPlay og trådløs lading av mobiltelefon, samtidig som den er nøkkelløs og ikke minst med fantastiske kjøreegenskaper. 

Intervju med Paul-Magnar Wollstadmo om deres Fiat 500 elektrisk

Nytt

spot_imgspot_img

Ikke gå glipp av

Hold kontakten

Motta siste nytt på e-post fra Bil i Rogaland og våre samarbeidspartnere

Ved å krysse av i boksen samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Bil i Rogaland.